Niklas Lindström on MK Law:n uusi partneri

Niklas Lindström on Asianajotoimisto MK Law:n uusi partneri, joka tuo mukanaan asianajotoimistoon laajan oikeudellisen osaamisen ja kokemuksen yritysjuridiikan ja riidanratkaisun parista. Hänellä on pitkä kokemus sekä pörssiyhtiöiden että listaamattomien yhtiöiden neuvomisesta.

Niklas on toiminut lakimiehenä ja asianajajana Hannes Snellmannilla noin vuosikymmenen. Hän on lisäksi työskennellyt Tukholman kauppakamarin välimiesinstituutissa (SCC) ja auskultoinut varatuomariksi.

Kahdentoista vuoden kokemus juristina ja asianajajana tuo erinomaisen lisän MK Law:n asiantuntijoiden joukkoon. Niklaksen siirtyminen MK Law:n partneriksi tuo mukanaan myös entistä enemmän kokemusta suurista asianajotoimistoista ja niissä hyviksi havaituista menettelytavoista.

–Pienillä ja isoilla asianajotoimistoilla on omat vahvuutensa, ja uuden partnerimme myötä haluamme yhdistää entistä paremmin erikokoisten toimistojen parhaat puolet, MK Law:n perustaja Marcus Kevin toteaa. MK Law:ssa käytännöt ja prosessit ovat alusta lähtien suunniteltu tehokkaiksi, ja moniosaavat ja kielitaitoiset asianajajat ovat avainasemassa. He mahdollistavat laaja-alaiset palvelut useilla eri kielillä sekä suomalaisille että ulkomaisille yhtiöille.

–Oikeudellisen osaamisen lisäksi palveluhalukkuus, asiakkaan edun ja bisneksen laaja tuntemus, sekä osaava neuvonta konkreettisissa yritysmaailman tilanteissa ovat tärkeimpiä asianajotoimiston tehtäviä, Niklas Lindström toteaa. MK Law:n kokoisessa asianajotoimistossa koemme suureksi eduksi, että asiakas on lähes aina suoraan tekemisissä osakkaiden kanssa, sillä näin tarjoamme parhaiten osaavaa ja laadukasta palvelua. Asiakkaan ja asianajajan molemminpuolinen tuntemus on avainasia parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Facebook
Twitter
LinkedIn