Marcus

Marcus Kevin

Asianajaja, osakas

Puh. 040 741 6808
S-posti:

Kielitaito: Suomi, ruotsi, englanti

Perustajaosakkaamme Marcus Kevinillä on yli 15 vuoden kokemus liikejuridiikan parissa. Hän on asiantuntijamme yrityskaupoissa ja -järjestelyissä, kasvuyritysten auttamisessa sekä yleisen asiantuntemuksen tarjoamisessa kaupallisissa sopimuksissa.

Marcus auttaa yrityksiä yrityskaupoissa ja muissa yritysjärjestelyissä, pitäen aina huomion sujuvissa ja älykkäissä toimissa. Olipa kyseessä sitten pienempi paikallinen hankinta tai suurempi rajat ylittävä transaktio, häntä kiitetään usein kyvystään käsitellä jopa monimutkaisimmat osat transaktiorakenteista ja niihin liittyvästä dokumentaatiosta.

Vahvan yrittäjähenkensä ansiosta Marcus on myös intohimoinen auttamaan uusia yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Hän työskentelee säännöllisesti rahoituskierrosten, osakassopimusten ja kannustinohjelmien parissa. Hänen oikeudellinen tietämyksensä ja ymmärryksensä startup-maailman dynamiikasta on tehnyt hänestä luotetun neuvonantajan monien nuorten yritysten keskuudessa. Asiakaskuntaansa kuuluu myös sijoittajia.

Laajan kokemuksensa ansiosta Marcus on kehittänyt vahvan ymmärryksen yritysmaailmasta, mikä mahdollistaa hänelle tehokkaan neuvonannon useiden erilaisten kaupallisten sopimusten alalla.

Suositukset

Acted as the seller’s legal advisor in the sale of the entire stock of a Finnish group to an international Japanese group.

Jäsenyydet ja luottamustehtävät

Hallituksen jäsen, kevin carpets Ltd

Hallituksen jäsen, Sparbanksstiftelsen i Kyrkslätt rs.

Asianajoliiton jäsen

Kokemus

Asianajotoimisto MK-Law Oy
Osakas ja asianajaja

2006-

Asianajotoimisto Borenius & Kemppainen
Associate trainee

2005-2006

Cityjuristen
Trainee

2005

Koulutus

Asianajaja

2012

Turun yliopisto
Oikeustieteen maisteri

2007

Åbo Akademi
Oikeusnotaari

2005