Julkiset hankinnat

Yrityksille julkisen hankinnan voittaminen voi tarkoittaa huomattavaa lisätuloa, kun taas hankinnan onnistuminen hankintayksikölle saattaa olla edellytys sen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiselle.

 

Avustamme hankintayksiköitä julkisen hankinnan suunnittelussa ja läpiviennissä sekä tarjouspyyntöasiakirjojen laatimisessa sekä lisätietopyyntöihin vastaamisessa sekä tarjouksien vertailussa voittajan päättämiseksi.  Yrityksiä avustamme tarjouspyyntöä vastaavien tarjouksien laatimisessa ja lisätietopyyntöjen jättämisessä sekä tarvittaessa hankintaoikaisun tai valituksen laatimisessa.

 

Autamme siis käytännössä yrityksiä parantamaan mahdollisuuksiaan tarjouskilpailuissa ja hankintayksiköitä viemään julkisia hankintoja läpi ilman kompastuksia.

Aikaisemmin olemme muun muassa:

 

  • Avustaneet eri hankintayksikköjä erinäisten hankintojen suunnittelussa ja toteuttamisessa, mukaan lukien tarjouspyyntöjen laatimisessa, tarjouksien tarkistamisessa, hankintapäätöksen tekemisessä sekä palvelu- tai toimitussopimuksen solmimisessa.
  • Avustaneet hankintayksikköjä oikaisuvaatimuksien ja markkinaoikeusvalituksien käsittelyssä ja vastineiden laatimisessa.
  • Avustaneet yrityksiä asianmukaisten tarjouksien laatimisessa.
  • Avustaneet yrityksiä hankintapäätöksien arvioinnissa sekä oikaisuvaatimuksien ja valituksien jättämisessä.

 

Lisätiedot ja kyselyt:

 

Marcus-K

MARCUS KEVIN

Asianajaja, osakas

Puh. 040-741 6808
S-posti: marcus.kevin@mklaw.fi

Jan-L

JAN LÅNGSTEDT

Asianajaja, osakas

puh. 0400-538 022
S-posti: jan.langstedt@mklaw.fi

Niklas

NIKLAS LINDSTRÖM

Asianajaja, osakas

puh. 040-700 5733
S-posti: niklas.lindstrom@mklaw.fi