Lakimiehet

JAN LÅNGSTEDT

Asianajaja, osakas

Jan avustaa toimiston asiakkaita pääosin yhtiöoikeudellisissa ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Tämän lisäksi hän hoitaa markkinointi-
ja tietosuojajuridiikaan toimeksiantoja sekä avustaa erinäisissä julkisiin hankintoihin liittyvissä tarjous- ja valitusasioissa.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, venäjä

Puh: 0400-538 022
S-posti: jan.langstedt@mklaw.fi

MARCUS KEVIN

Asianajaja, osakas

Marcus on Asianajotoimisto MK-Law:n perustaja. Hän on erikoistunut yhtiöoikeuteen, erityisesti yrityskauppoihin ja yritysjärjestelyihin, sopimusoikeuteen sekä immateriaalioikeuteen. Marcus hoitaa myös riidanratkaisua.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Puh: 040-741 6808
S-posti: marcus.kevin@mklaw.fi

Niklas Lindström

Asianajaja, osakas

Niklas on erikoistunut riidanratkaisuun ja konfliktien hallintaan. Hän edustaa säännöllisesti sekä suomalaisia että ulkomaalaisia asiakkaita erilaisissa oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä. Niklas neuvoo lisäksi asiakkaita sopimusoikeudellisissa ja yhtiöoikeudellisissa asioissa sekä insolvenssioikeudellisissa asioissa kuten konkursseissa, yrityssaneerauksissa ja takaisinsaanneissa.

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Puh: 040-700 5733
S-posti: niklas.lindstrom@mklaw.fi

KAROLIINA KAIHLANEN

Lakimies

Karoliina avustaa asiakkaitamme erityisesti työ-, sopimus- ja yhtiöoikeudellisissa asioissa. Ennen liittymistään toimistomme riveihin Karoliina on hankkinut kokemusta työskentelemällä erityisesti rakennusjuridiikkaan erikoistuneessa helsinkiläisessä asianajotoimistoissa.

Kielitaito: suomi, englanti

Puh: 040-708 4621
S-posti: karoliina.kaihlanen@mklaw.fi

PAVEL MEDVEDEV

Lakimies

Pavel avustaa Venäjän kauppaan liittyvissä lakiasioissa keskittyen yhtiöoikeuteen ja corporate governance-asioihin sekä riidanratkaisuun. Pavel hoitaa erinäisiä yhtiöoikeudellisia rekisteröintejä ja edustaa toimistomme päämiehiä tuomioistuimissa sekä veroviranomaisissa säännöllisesti. Yliopistolla hän erikoistui aikoinaan työoikeuteen ja neuvoo siten toimistomme asiakkaita muun muassa irtisanomistilanteissa ja työsopimuksien solmimisessa. Aikaisemmin Pavel on työskennellyt juristina venäläisissä yhtiöissä ja lakimiehenä julkisella sektorilla.

Kielitaito:  englanti, venäjä, suomi
Puh: 050-4644642
S-posti: pavel.medvedev@mklaw.fi

EMILIA LOSTEDT

Lakimies

Emilia avustaa yhtiön asiakkaita yhtiö-, vero- sekä sopimusoikeudellisissa asioissa. Hän on myös erikoistunut pankki- ja sijoituspalvelujuridiikkaan. Ennen liittymistään toimistomme riveihin Emilia on hankkinut kokemusta työskentelemällä Suomen suurimmissa asianajotoimistoissa sekä suomalaisessa pankkikonsernissa.

Kielitaito:  Suomi, ruotsi, englanti
Puh. +358-40-7350472
S-posti: emilia.lostedt@mklaw.fi